Friday, December 18, 2015

Lirik Lagu Mok Cun-Erma Fatima ft Betty Rahmad



La la la la la laaaa
Mok cun
Ini semua lah kisah
Mok cun

Dia jadi kaya
Ingin meniaga bedak sejuknya
Musuh mengata saja
Poyo poyo lah

Bedok mak cun lah berkesan
Nok cantik kamu jangan
Biar merlip dan menyelah
Sempoi satu badan

Mok cun mok cun mok cun lah
Mok cun mok cun mok cun lah
Mok cun mok cun mok cun lah

Loqlaq loqlaq dia
Tengok jadi apa




0134945888,0135050045,lirik lagu denis chairis,aku takut kehilangnmu ,pengedar sah Shaklee tg malim,pengedar sah Shaklee tanjong malim,pengedar sah Shaklee tanjung malim,pengedar sah Shaklee upsi,pengedar sah Shaklee slim river,pengedar sah Shaklee hulu bernam,pengedar sah Shaklee behrang 2020,pengedar sah Shaklee proton city,pengedar sah Shaklee sungai dara,pengedar sah Shaklee kalumpang,pengedar sah Shaklee kkb,pengedar sah Shaklee kuala kubu baharu,pengedar sah Shaklee taman bahtera,pengedar sah Shaklee daerah mualim,pengedar sah Shaklee kota samarahan,pengedar sah Shaklee unimas,pengedar sah Shaklee kuching,pengedar sah Shaklee kuching,Shaklee murah,supplemen terbaik,supplemen Shaklee untuk kesihatan,supplemen terhebat masa kini,info kesihatan,kepentingan mengambil supplement,


hahaha...anak aku suka betul lagu ni..kalau lagu ni kuaq jak kat tv3 otomatik la dia pegun kat depan tv...huhuhu. best gak lagu ni sempoi...citer pun best..aku suka layan citer ni dulu...santai and lawak je...lain daripada yang lain...Erma Fatima mmg best kalau berkarya...kipidap...
*search lirik ni jumpa kat ohlirik.com..