Monday, January 4, 2016

Set Berpantang SHAKLEE


Berpantang Dengan Shaklee Apa Kelebihannya????


0134945888,0135050045,set bersalin Shaklee,set berpantang Shaklee,berpantang dengan Shaklee,penyembuhan luka bersalin yang berkesan,pengedar sah Shaklee tg malim,pengedar sah Shaklee tanjong malim,pengedar sah Shaklee tanjung malim,pengedar sah Shaklee upsi,pengedar sah Shaklee slim river,pengedar sah Shaklee hulu bernam,pengedar sah Shaklee behrang 2020,pengedar sah Shaklee proton city,pengedar sah Shaklee sungai dara,pengedar sah Shaklee kalumpang,pengedar sah Shaklee kkb,pengedar sah Shaklee kuala kubu baharu,pengedar sah Shaklee taman bahtera,pengedar sah Shaklee daerah mualim,pengedar sah Shaklee kota samarahan,pengedar sah Shaklee unimas,pengedar sah Shaklee kuching,pengedar sah Shaklee kuching,Shaklee murah,supplemen terbaik,supplemen Shaklee untuk kesihatan,supplemen terhebat masa kini,info kesihatan,kepentingan mengambil supplement,
Add captionApa dalam set berpantang Shaklee?
  1. Vita-Lea Iron Formula/multivitamin (120 biji)
  2. Sustained Release Vitamin C  (180 biji)
  3. ESP / Energizing Soy Protein Isolate Powder (850gram)
  4. Ostematrix/sumber kalsium (120 biji)
  5. Omega Guard (90 biji)
  6. Zinc Complex (120biji)


Kenapa ibu berpantang perlukan vitamin semasa dalam pantang??


1. Vita-Lea Iron Formula

multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. sangat2 penting bagi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin untuk kesihatan yang optimum. Zat besi yang terkandung dalam vita-lea ini dapat membantu ibu menambah zat besi kerana biasanya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi, so kalau tidak ditambah boleh menyebabkan ibu mudah pitam,lesu serta kurang daya ingatan.

2. Vitamin C

merupakan antioksidan.membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik,mulus dan gebu gebas....vitamin c juga membantu menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin, serta mengurangkan kesan jeragat akibat perubahan hormon semasa mengandung

3. ESP/ Energizing soy Protein (Sumber Protein yang terbaik)

tahu kah anda protein merupakan komposisi utama dalam susu ibu?? protein adalah makanan sel..maka..amat penting bagi ibu menyusu mendapatkan sumber protein yang mencukupi. so..ESP berfungsi memekatkan susu, memberi tenaga berkekalan untuk ibu-ibu yang tahan berjam-jam. ia juga membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin2 lain..ESP juga dapat menjadikan kulit lebih anjal,licin dan gebu..

4. Ostematrix (sumber kalsium dan magnesium)

dalam susu ibu komposisi mineral yang tinggi ialah KALSIUM. kalsium penting untuk bina darah, tulang,gigi serta saraf dalam tubuh manusia. pengambilan ostematrix sangat penting untuk menggantikan kalsium dalam badan ibu untuk mengelakkan osteoporisis, kebas kaki,sakit tulang belakang serta mudah letih. ini kerana bayi menyerap/mendapatkan kalsium daripada ibu iaitu susu badan (susu ibu)..so ibu kena lah dapatkan sumber kalsium yang mencukupi, kalau tidak ibu akan cepat letih serta akan menampakkan garisan tua.

5. Omega Guard

membantu proses pelangsingan. sebab...omega membantu membakar lemak yang tidak diperlukan oleh badan. selain itu ia juga membantu menajamkan ingatan..omega guard diperbuat daripada minyak ikan yang terbaik di dunia.

6. Zinc Complex

mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin iaitu luka dalaman dan luaran dengan mengalakkan sintesis kolagen.so untuk ibu-ibu yang bersalin secara ceasar atau pembedahan, pengambilan zinc sangat la sesuai serta selamat untk dimakan.
Nak mencuba produk Shaklee?? boleh terus hubungi saya
0134945888
** Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Saya dan keluarga adalah pengguna produk Shaklee. Jika anda mahu mengamalkan produk-produk Shaklee, jangan ragu-ragu untuk terus berhubung dengan saya Qurratu Ain 0134945888 dan anda akan mendapat konsultasi percuma dari saya.


0134945888 Qurratu Ain
0134945888 Qurratu Ain
0134945888 Qurratu Ain
0134945888 Qurratu Ain


No comments:

Post a Comment