Thursday, January 21, 2016

SET MIGRAIN SHAKLEE

SET MIGRAIN SHAKLEE


 B-complex Shaklee (120 biji)

Vitamin B2 (riboflavin) dan Vitamin B6 (Pyridoxine) telah terbukti boleh membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain

Vitamin B lengkap dalam B-complex Shaklee memastikan anda bukan sahaja mengurangkan risiko diserang migrain, tapi juga mencegah penyakit-penyakit lain berkaitan saraf, strok, depressi dan lain-lain.


Ostematrix Shaklee (120 biji)

Kalsium bukan sahaja membina tulang dan gigi, malah ia membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran dan membantu dalam pembekuan darah.

Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang.

Kalsium bantu mengurangkan kolestrol dalam darah. Magnesium di dalam Ostematrix Shaklee penting untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca penyebab migrain.

Vitamin D dalam Ostematrix Shaklee pula membantu penyerapan kalsium ke dalam tubuh.

AWAS! Supplement kalsium yang tidak mengandungi Vitamin D boleh menyebabkan kalsium tertinggal sebagai batu dalam ginjal dan menyebabkan batu karang!

0134945888,0135050045,set migrain,migrain bahaya,ubat kurangkan migrain,sakit kepala melampau dan cara mengatasi,ubat sakit kepala,cara sembuhkan migrain,ubat sakit migrain, pengedar sah Shaklee tg malim,pengedar sah Shaklee tanjong malim,pengedar sah Shaklee tanjung malim,pengedar sah Shaklee upsi,pengedar sah Shaklee slim river,pengedar sah Shaklee hulu bernam,pengedar sah Shaklee behrang 2020,pengedar sah Shaklee proton city,pengedar sah Shaklee sungai dara,pengedar sah Shaklee kalumpang,pengedar sah Shaklee kkb,pengedar sah Shaklee kuala kubu baharu,pengedar sah Shaklee taman bahtera,pengedar sah Shaklee daerah mualim,pengedar sah Shaklee kota samarahan,pengedar sah Shaklee unimas,pengedar sah Shaklee kuching,pengedar sah Shaklee kuching,Shaklee murah,supplemen terbaik,supplemen Shaklee untuk kesihatan,supplemen terhebat masa kini,info kesihatan,kepentingan mengambil supplement,Nak mencuba produk Shaklee?? boleh terus hubungi saya
0134945888

** Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

Saya dan keluarga adalah pengguna produk Shaklee. Jika anda mahu mengamalkan produk-produk Shaklee, jangan ragu-ragu untuk terus berhubung dengan saya Qurratu Ain 0134945888 dan anda akan mendapat konsultasi percuma dari saya.


0134945888 Qurratu AinPENGEDAR SAH SHAKLEE PERAK

PENGEDAR SAH SHAKLEE UPSI

PENGEDAR SAH SHAKLEE MUALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TANJUNG MALIM

PENGEDAR SAH SHAKLEE BEHRANG 2020

PENGEDAR SAH SHAKLEE SLIM RIVER

PENGEDAR SAH SHAKLEE HULU BERNAM

PENGEDAR SAH SHAKLEE TAMAN BAHTERA

PENGEDAR SAH SHAKLEE KALUMPANG


No comments:

Post a Comment