Friday, September 4, 2015

Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

KELEBIHAN ESP SHAKLEE.
======================

membantu mencantikkan kulit muka, halus,gebu dan berseri.

membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan..

kenyang tahan lama.. Sangat sesuai bagi yang nak diet or maintain berat badan.

membantu menghilangkan parut jerawat.

membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit..

mereka yg ada gastrik boleh cuba eESP ni..

membantu melembapkan kulit yg kering.

membantu mengurangkan bau badan.

baik untuk hormon. dapat menstabilkan hormon.

baik untuk prostat.

membantu membaiki memori bagi yamg mudah lupa. ini kerana ESP mengandungi 9 asid   amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan manusia. Malah ia turut                       diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit.

membantu mempercepatkan penyembuhan luka.

membantu mencegah migrain, isomnia dan stress/tekanan.0134945888,0135050045,esp shaklee ,apa esp,kebaikkan esp,pengedar sah Shaklee tg malim,pengedar sah Shaklee tanjong malim,pengedar sah Shaklee tanjung malim,pengedar sah Shaklee upsi,pengedar sah Shaklee slim river,pengedar sah Shaklee hulu bernam,pengedar sah Shaklee behrang 2020,pengedar sah Shaklee proton city,pengedar sah Shaklee sungai dara,pengedar sah Shaklee kalumpang,pengedar sah Shaklee kkb,pengedar sah Shaklee kuala kubu baharu,pengedar sah Shaklee taman bahtera,pengedar sah Shaklee daerah mualim,pengedar sah Shaklee kota samarahan,pengedar sah Shaklee unimas,pengedar sah Shaklee kuching,pengedar sah Shaklee kuching,Shaklee murah,supplemen terbaik,supplemen Shaklee untuk kesihatan,supplemen terhebat masa kini,info kesihatan,kepentingan mengambil supplement,
ESP Shaklee
  • Baiki Pigmentasi - memperbaki pigmentasi kulit, kedutan dan kesan penuaan.
  • Baiki Hormon - kacang soya kaya dengan isoflavones yang fungsinya sama dengan hormon wanita. Ia juga dapat rendahkan kolestrol dalam darah serta mencegah osteoporosis.
  • Semasa hamil, ESP dapat memenuhi keperluan protein sewaktu mengandung bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu bertambah.
  • Membekal tenaga - membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun. Jadi ianya bagus untuk mengekalkan tenaga, mencegah migrain, imsommia dan stress.
  • Awet muda dengan ESP.....Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda... Jadi kalau nak awet muda, ambil la ESP bermula dari sekarang.
  • Meremajakan Kulit. ESP shaklee dapat meransang pembentukkan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot. Ia juga mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.


ESP Shaklee boleh diminum begitu sahaja, atau boleh juga buat pelbagai resepi. Antaranya kita boleh buat ESP blended! Nyum..nyum.. 

Sebarang pertanyaan untuk order, boleh direct watsap 0134945888.... Pengedar sah Shaklee Anda......        

No comments:

Post a Comment