Tuesday, September 8, 2015

Vivix Shaklee

Vivix Shaklee Penemuan Terhebat!!


Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan selular dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan sintis terkemuka telah menghasilkan VIVIX. Hanya VIVIX mengandungi adunan FITONUTRIEN PROPRIETARI yang memanfaatkan kuasa Anggur Muscadine yang jarang ditemui dan resveratrol, menghasilkan 10 kali lebih effektif dalam melambatkan mekanisme utama penuaan selular. 

Antara bahan utama VIVIX ialah Anggur Muscadine (Muscadine Grape). Dikenali sebagai super grapes kerana saiznya yang boleh membesar sehingga sebesar BOLA GOLF.. fuhhhh bayangkan,,anggur sebesar bola golf...hebat kan... Anggur Muscadine mempunyai kulit yang keras dan tebal berbeza dengan anggur biasa yang mempunyai kulit yang lembut dan nipis.


jomshat.blogspot.my,pengedar shaklee tanjong malim, pengedar shaklee slim river, proton city, upsi, behrang, hulu bernam
Anggur Muscadine yang terdapat dalam VIVIXjomshat.blogspot.my, tanjong malim, slim river, behrang, slim river, proton city, upsi,
Anggur Muscadine mempunyai
 kulit lebih keras berbanding anggur
biasa yang nipis dan lembut

Anggur biasa mempunyai standard 19 pasang kromosom, muscadine mempunyai 20 pasang yang menjadikannya lebih tahan lasak dan mampu merawat dirinya apabila diserang seranggga dan burung. 
Menurut Brunswick Biomedical Laboratories of Wareham (2003), anggur muscadine mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) yang tertinggi antara yang pernah mereka kaji.
Kandungan ORAC ini menentukan tahap antioksidan di dalam sesuatu bahan itu. Antioksidan ini selalu dikaitkan dengan anti-penuaan. Sebab itu, dengan minum VIVIX Shaklee, anda akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
Kaya dengan antioksidan yang dikenali sebagai Oligomeric Proanthocyanidins (OPC). OPC dikatakan mempunyai kuasa antioksidan yang lebih kuat berbanding vitamin c dan vitamin E. Ia mempunyai kadar Resveratrol 6 kali lebih tinggi dari anggur merah. Ia satu-satunya anggur yang mengandungi Ellagic Asid iaitu anti-kanser dan anti-radang.
Shaklee menggunakan keseluruhan buah anggur, kulit, isi dan bijinya kerana ;

  • Anti oksidan dan phytonutriens yang tinggi dalam kulit anggur
  • Kandungan Resveratrol yang tinggi di dalam biji aanggur
  • Isinya juga mempunyai nutrien yang sangat berguna
jomshat.blogspot.my, pengedar shaklee tanjong malim, proton city, upsi, behrang, hulu bernam, slim river, 0134945888
Mengandungi 4 bahan aktif yang tinggi
 kandungan Resveratrol dan Polifenol yang lain

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

Saya dan keluarga adalah pengguna produk Shaklee. Jika anda mahu mengamalkan produk-produk Shaklee, jangan ragu-ragu untuk terus berhubung dengan saya Qurratu Ain 0134945888 dan anda akan mendapat konsultasi percuma dari saya.

0134945888, pengedar shaklee perak, pengedar shaklee tanjong malim, pengedar shaklee upsi, pengedar shaklee slim riner, pengedar shaklee kalumpang
0134945888


No comments:

Post a Comment