Tuesday, January 5, 2016

Lirik Lagu Aku Takut Kehilanganmu

Penyanyi : Denis Chairis


akan ku jaga kisah cinta kita
jangan pernah ada hati yang terluka
sungguh ku takut jika engkau jauh
 karna ku takut kau berpaling dariku

ku takut sungguh takut
takut kehilanganmu
jangan pernah kau pergi
pergi meninggalkan ku

ku takut sungguh takut
takut kehilanganmu
jangan pernah kau hilang
hilang dari cintaku

jangan ada dusta di antara kita
karna ku tak sanggup 
hidup tanpa cintamu

ku takut sungguh takut
takut kehilanganmu
jangan pernah kau pergi
pergi meninggalkan ku

ku takut sungguh takut
takut kehilanganmu
jangan pernah kau hilang
hilang dari cintaku

sampai rambutku memutih
sampai nafasku terhenti
cinta ini kan tetap abadi

ku takut sungguh takut
takut kehilanganmu
jangan pernah kau hilang
hilang dari cintaku

jom sama-sama hiburkan hati dengan lirik lagu dari Denis Chairis ni. sedap gak lagu ni. dengar kat radio sinar fm then trus cari lirik dengan siapa penyanyi lagu ni. rupanya lagu dari artis seberang iaiitu indonesia. tak dinafikan...lagu2 dari indonesia semua sedap2 dan layannnn...Denis Chairis ni rupanya adalah mantan vokalis Nirwana band..ala...yang popular dengan lagu sudah cukup sudah tu....tapi sekarang Denis dah jadi penyanyi solo..


0134945888,0135050045,lirik lagu denis chairis,aku takut kehilangnmu ,pengedar sah Shaklee tg malim,pengedar sah Shaklee tanjong malim,pengedar sah Shaklee tanjung malim,pengedar sah Shaklee upsi,pengedar sah Shaklee slim river,pengedar sah Shaklee hulu bernam,pengedar sah Shaklee behrang 2020,pengedar sah Shaklee proton city,pengedar sah Shaklee sungai dara,pengedar sah Shaklee kalumpang,pengedar sah Shaklee kkb,pengedar sah Shaklee kuala kubu baharu,pengedar sah Shaklee taman bahtera,pengedar sah Shaklee daerah mualim,pengedar sah Shaklee kota samarahan,pengedar sah Shaklee unimas,pengedar sah Shaklee kuching,pengedar sah Shaklee kuching,Shaklee murah,supplemen terbaik,supplemen Shaklee untuk kesihatan,supplemen terhebat masa kini,info kesihatan,kepentingan mengambil supplement,
pelantun lagu Aku Takut Kehilanganmu